#FREZZARESEPTI-KUVAKILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

#Frezzaresepti-kilpailu on avoin kaikille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 27.10. - 23.11.2014

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Osallistuminen tapahtuu ottamalla kuva leivonnaisesta tai muusta toteuttamastasi reseptistä, jossa on käytetty Paulig Frezza -maitokahvijuomaa. Lataa kuva Instagramiin, Twitteriin tai Pauligin Facebook-seinälle tunnisteella #frezzaresepti. Voit myös kanavan mahdollisuuksien mukaan kirjoittaa tai linkittää mukaan varsinaisen reseptin. Kaikki kilpailuun osallistuvat kuvat ovat nähtävillä osoitteessa: kahvi.paulig.fi/frezzaresepti.

Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on kuvaan ja sen julkaisemiseen täydet oikeudet ja että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on pyydetty suostumus. Samalla osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää lähetettyjä kuvia viestinnässä sekä julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta omissa kanavissaan 28.2.2015 asti.

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintoina arvotaan yksi tuotepaketti (1 kpl), joka sisältää Iloleipuri-tuotteita sekä Paulig Frezza -juomia (arvo n. 100€). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 5.12.2014 mennessä ja hänelle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti kanavassa, jonka kautta kilpailuun on osallistuttu. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, on järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan postiosoitteisiin Suomessa vuoden 2014 loppuun mennessä.

Nämä säännöt ja Järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä kilpailun aikana.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com