#Kahviviikset kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Osallistumalla kilpailuun osanottajat hyväksyvät kilpailun säännöt. Kilpailuun osallistuva henkilö vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika 1.- 30.11.2014

4. Kuinka osallistua kilpailuun

Kilpailuun voi osallistua lataamalla kahviviiksiaiheisen kuvansa Instagramiin, Twitteriin tai Pauligin Facebook-seinälle tunnisteella #kahviviikset. Kaikki kilpailuun osallistuvat kuvat tulevat nähtäville osoitteessa kahvi.paulig.fi/kahviviikset. Osallistuja vakuuttaa että hänellä on kuvaan ja sen julkaisemiseen täydet oikeudet ja että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on pyydetty suostumus kuvan julkaisuun. Samalla osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää lähetettyjä kuvia viestinnässä sekä julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta omissa kanavissaan 31.12.2014 asti.

5. Palkinnot ja ehdot

Palkintoina arvotaan 3 kpl 3D-tulostettuja Juhla Mokka –viiksimukeja sekä 4 x 500 g pakettia Juhla Mokka –kahvia (Palkinnon arvo n. 100 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Osallistuaksesi kilpailuun sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittajat arvotaan kaikkien osallistujien joukosta 5.12.2014 mennessä ja voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkintojen luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Palkinnot toimitetaan postiosoitteisiin Suomessa joulukuun 2014 loppuun mennessä.

Kilpailun Järjestäjä lahjoittaa Movember-säätiölle 1 € jokaisesta kilpailuun osallistuvasta kuvasta, aina 1000 € kokonaissummaan asti. Lue lisää kerättyjen varojen käytöstä Movember-säätiön kotisivuilta osoitteessa http://fi.movember.com/.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com

Oy Gustav Paulig Ab.