KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Paluu hetkiin -kilpailu on avoin kaikille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 23.6. – 31.7.2014.

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Osallistuminen tapahtuu lataamalla itse tehty paluu hetkiin -kuvapari Instagramiin, Twitteriin tai Pauligin Facebook-seinälle tunnisteella #paluuhetkiin. Kuvan voi ladata myös suoraan Flockler-sivun kautta osoitteessa kahvi.paulig.fi/paluuhetkiin.

Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama. Osallistuja vakuuttaa että hänellä on kuvaan ja sen julkaisemiseen täydet oikeudet ja että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on pyydetty suostumus. Samalla osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää lähetettyjä kuvia viestinnässä sekä julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta omissa kanavissaan 31.12.2014 asti.

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintoina arvotaan 3 kpl vuoden Juhla Mokka –kahvirapeita (10 kpl 500g Juhla Mokka –kahvia sekä 10 kpl 500g Juhla Mokka Tumma Paahto –kahvia) ja Kamera-lehden vuosikertoja (palkinnon arvo n. 175 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailussa palkitaan raadin esikarsinnassa valitsemista töistä kolme kuvasarjaa, joissa on luotu alkuperäiseen kuvaan taltioitu hetki onnistuneesti uudelleen. Arvonta suoritetaan 15.8.2014 ja voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkintojen luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Palkinnot toimitetaan postiosoitteisiin Suomessa syyskuun 2014 loppuun mennessä.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

9. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

10. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

11. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com

Oy Gustav Paulig Ab