KILPAILUN SÄÄNNÖT

 

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kahvirasia-kilpailu on avoin kaikille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 6.6. – 31.7.2014.

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Osallistuminen tapahtuu lataamalla kesäisestä kahvittelumaisemasta otetun kuvan Instagramiin, Twitteriin tai Pauligin Facebook-seinälle tunnisteella #juhlamokkamaisema. Kuvan voi ladata myös suoraan sivun kautta osoitteessa kahvi.paulig.fi/juhlamokkamaisema.

Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama. Osallistuja vakuuttaa että hänellä on kuvaan ja sen julkaisemiseen täydet oikeudet ja että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on pyydetty suostumus. Samalla osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää lähetettyjä kuvia viestinnässä sekä julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta omissa kanavissaan 31.12.2014 asti.

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintoina arvotaan 20 kpl Juhla Mokka kahvirasia-settejä, jotka sisältävät vuoden 2014 Juhla Mokka –kahvirasian, 500 g Juhla Mokka –suodatinkahvia, bambuisen annosmitan sekä kahvirasian kuvituksesta tehdyn muistikirjan ja kynärasian (palkinnon arvo n. 20 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittajat valitaan arvonnalla kaikkien osallistujien joukosta 15.8.2014 mennessä ja voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkintojen luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Palkinnot toimitetaan postiosoitteisiin Suomessa syyskuun 2014 loppuun mennessä.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com

Oy Gustav Paulig Ab