#FREZZAPIKNIK-KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kampanja on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille, paitsi sen suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunnalle tai heidän perheenjäsenillensä. Osallistumalla kampanjaan osallistujat hyväksyvät nämä säännöt ja palkintojen saajat vahvistavat täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot, sekä vapauttavansa Järjestäjän vastuusta, joka liittyy palkintoihin ja niiden käyttöön.

3. Kampanja-aika

Kampanja-aika on 11.5. - 9.8.2015.

4. Kuinka osallistua kampanjaan

Kampanjaan osallistutaan julkaisemalla piknik-aiheinen kuva Instagramissa tunnisteella #frezzapiknik. Kampanjaan voi osallistua myös lataamalla kuvan suoraan kampanjasivulle (www.frezza.fi) sivustolla olevan lomakkeen kautta. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Sama henkilö voi osallistua kampanjaan useammalla piknik-kuvalla. #frezzapiknik-tunnisteella lähetetyt sekä lomakkeen kautta ladatut kuvat julkaistaan kampanjasivulla osoitteessa www.frezza.fi. Järjestäjällä on oikeus poistaa mikä tahansa kuva kampanjasivulta.

5. Töiden käyttö ja tekijänoikeus

Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on kuvaan ja sen julkaisemiseen täydet oikeudet ja että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on pyydetty suostumus. Samalla osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää kampanjasivun kautta ladattuja sekä tunnuksella #frezzapiknik Instagramissa julkaistuja videoita ja/tai kuvia viestinnässään aikavälillä 11.5.- 23.8.2015 sekä julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta omissa kanavissaan. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

6. Palkinnot ja niiden saajien valinta

6.1 Palkinnot, jotka arvotaan 11.5.-9.8.2015 välisenä aikana osallistuneiden kesken:

  • 1 kpl kustomoitu Frezza piknik-polkupyörä + tuotepaketti, joka sisältää 12 pulloa Frezza maitokahvijuomia, teräksisen termospullon, Bell-pyöräilykypärän). Polkupyörässä on irrotettava, käsityönä tehty, puinen pikniklaatikko, jossa eväät kulkevat kätevästi mukana. Laatikon kansi toimii avattuna myös pöytätasona. Palkinnon arvo 1170 euroa

  • 10 kpl tuotepalkintoja, jotka sisältävät 12 pulloa Frezza maitokahvijuomia sekä Frezza-emaliämpärin. Yhden tuotepalkinnon arvo 52 euroa.

6.2 Palkinnot, jotka arvotaan 11.5.-31.7.2015 välisenä aikana osallistuneiden kesken:

  • 1 kpl Flow Festivaalien lippupaketti, joka sisältää kaksi (2) kpl kolmen päivän festivaalilippua. Palkinnon saajan tulee olla yli 18-vuotias. Palkinnon arvo 331 euroa.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkintojen luovuttamisesta henkilökohtaisesti.

Palkinnot toimitetaan postiosoitteisiin Suomessa 20.9.2015 mennessä. Mikäli voittajia ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja. Mikäli Flow-festivaalien lippupaketin voittajaa ei tavoiteta 6.8.2015 mennessä Järjestäjä arpoo uuden voittajan, jotta liput ehditään toimittaa ennen tapahtumaa.

Nämä säännöt ja Järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

7. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

8. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä kerää kilpailun yhteydessä asiakasrekisteriä, jonka markkinointiluvan antaneille kohdennetaan Pauligin markkinointiviestintää. Rekisteriseloste: http://www.paulig.fi/tietosuojaseloste

9. Lisätietoa kampanjasta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com
Oy Gustav Paulig Ab.